Cand iubirea e prea mare calci pe bec

cand iubirea e prea mare calci pe becCand iubirea e prea mare calci pe bec, asa se intampla ca in mai toate cazurile unul iubeste mai mult decat celalalt. De aici se distinge ce-l ce conduce in relatie si cel care se lasa condus.

Atunci cand porti o iubire nemarginita, simti nevoia sa o imparti cu cea mai draga persoana din viata ta, nimeni altcineva decat persoana iubita.  Cand porti o iubire atat  de maritimoasa, iubirea se dezlantuie in fel si chip, iar tu te afli doar la un pas de a calca pe bec.

Cei mai multi dintre noi, calcam pe bec „in bratele altei persoane” care este mai receptiva la primul miros al iubirii vinovate.

Nu uita, iubirea e o boala incurabila, o vraja fara leac, o senzatie necontrolabila careia ii poti face fata in cel mai placut mod sau care poate deveni cel mai negru cosmar.

Depinde doar de tine cum alegi sa-ti traiesti „iubirea” fata de persoana potrivita.

Citeste si:  Tipelor le plac baietii rai (partea II)

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

4 CommentsLeave a comment

 • Într-o poezie ai spus bine „trăiesc pentru nimic”. „Când iubirea e prea mare calci pe bec” și becul se sparge, adaug eu. Dar spărgându-se becul pericolul devine mare. Sticla becului rănește piciorul. Piciorul rănit se poate infecta. Infecția poate provoca spurcata boală numită gangrenă. Gangrena duce la tăierea piciorului și așa rămânem fără bec și făă picior.
  Vezi unde poate duce o iubire prea mare?

  • Iubirea nu are limite, iar drumul ei e intotdeauna unul surprinzator; si oricat de mult ne-am dori sa ne imaginam acest drum, niciodata nu vom stii ce se va intampla cu „iubirea noastra”

  • Ema, daca persoana pe care o iubesti te vede plina de defecte, fugi… nu-i de tine, nu te iubeste nici un pic macar!

   Pentru ca se stie: iubirea adevarata, din inima pornita, este deasupra ratiunii si „sterge” toate defectele! TOATE!

   Asa ca… FUGI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *