Semne ca EA sau EL te inseala – cum imi dau seama?

Ai o presimtire ca prietena sau prietenul te inseala? Vrei sa stii care sunt indiciile care iti spun ca persoana iubita isi petrece timpul cu altcineva? Ai venit unde trebuia. Daca nu este sincer(a) cu tine atunci vei vedea urmatoarele semne:

Care este cel mai evident semn? – Mobilul. Tu stii ca are un telefon mobil, insa nu il vezi niciodata. Ajungi acasa, si vezi tot timpul incarcatorul si stii ca are mobilul incarcat, insa nu l-ai vazut vreodata. Si este tot timpul pe ‘silentios’/ vibratie, cu parola pusa, tot felul de coduri si combinatii activate, si chiar daca ai pune mana pe el nu stii cum sa il deblochezi. Ai sa iti dai seama de asta foarte repede daca traiesti cu persoana respectiva, dar este la fel de usor daca nu sta cu tine. Va tot intalniti insa nu isi pune mobilul nicaieri la vedere, si auzi doar vibratia din cand in cand.. asta este un semn ca ascund ceva. Iar atunci cand auzi/ simti acel bazait ea fie ia mobilul, pleaca de langa tine si incepe sa vorbeasca, fie se preface ca nu il aude: „Ala nu este mobil tau care vibreaza? R:.. da, da.. nu iti face griji, am sa ma ocup de asta mai incolo.”.

Un al doilea indiciu, ar fi faptul ca pe laptopul sau pe calculatorul lor, browser-ul are istoricul sters, sau nu se schimba deloc.. iar atunci, mai mult ca sigur se intampla ceva la mijloc. Sau daca sunt pe facebook sau myspace, iar tu intri in camera si in clipa urmatoare isi inchid profilul, in cazul asta mai mult ca sigur vor sa iti ascunda ceva.

Citeste si:  Cum ai devenit accidental un fricos social

Sau daca pleaca mai devreme la servici ca de obicei, sunt sanse sa aiba parte de ceva actiune in alta parte. Daca tu te trezesti, este intuneric afara, iar ea nu este langa tine ci a plecat de ceva timp, atunci mai mult ca sigur joaca sah cu cineva chiar in acel moment. Sau desigur, vin acasa foarte tarziu. Si se intampla mai tot timpul sa te sune in ultima clipa: „Draga, am sa ajung tarziu diseara, ok? Ceva a intervenit la servici, si nu voi putea sa ajung acasa. Am sa te sun eu cand termin.”.

inselataIn multe dintre cazuri, atunci cand el sau ea te inseala, se intampla cu acea persoana cu care isi petrece mai mult timpul (fie la servici, ori universitate). Iar acele pauze de masa, la munca ori la scoala.. nu sunt ‘pauze de masa’ ci ‘pauze pentru sah’.

Un alt lucru destul de evident, pe care il poti observa usor este atunci cand nu este sincer(a) in privinta unui nume, in cadrul unui context: „Stii.. Ioana/ Stefana.. o sa iesim amandoua in oras!”.. „Cine naiba este Ioana?”. Nu este nicio Ioana, ci Alex sau Claudiu sau alt tip care o ajuta sa treaca peste ‘vremurile grele’.

In orice caz, te rog sa nu iti versi nervii pe tipul cu pricina, nu vreau sa stiu ca cineva a patit ceva din cauza mea.

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

6 CommentsLeave a comment

  • coicidenta sau nu cu acest mesaj eri vb cu o buna prietena ce sia prins sotul ca o inseala ,nu mia venit sa cred e om de 40 de ani are un copil frumos casnicia a mers pina cand aceasta prietena a trebuit sa plece pentru 3 luni in italia el sia casit o copila nimik nu a banuit nimeni dar ea tot spunea ca ceva se intanpla ,uite ca sa adeverit acum au divortul pe 14 sept.

  • Ei bine..si daca te inseala, aia e 🙂 Nu poti face nimic in acest sens, cel mult sa o lasi balta..prea multa gelozie strica..de multe ori totul se intampla doar in mintea ta, si nu faci decat sa strici totul cu diverse supozitii.

  • IUBESC ACEST OM ENORM DE MULT,I PORT O DRAGOSTE SINCERA DE 23 DE ANI,DESTINUL A FC IN ASA FEL CA FIECARE DINTRE NOI 2 SA AIBE ALT DRUM PANA ACUM CV VREME,DA ASTA E REALITATEA.FAPTUL K SE ASCUNDE MEREU DE MINE,SP CA DOAR CU MINE VB ,CAND DEFFAPT EL VB SI CU ALTCINEVA,ACOLO UNDE ESTE IUBIRE,TB SA FIE RESPECT SI INCREDERE ,TOTUSI DC SE ASCUNDE DC.DE EX ASRARA AM VB PE MESSENGER,AM HOTARAT CA ESIM,DUPA ACEEA EL A ESIT PRIMUL DIN CONVERSATIE ERA PE IV,FIINDCA EL INCONTINUARE VB CU,CINEVA ,RADEA ,GESTICULA,SCRIA!GRESEALA A FOST A MEA,TB SA IL SUN IN ACEL MOMENT,DAR NU AM AVUT CURAJUL,ACUM NU I MAI POT SP NIMIC,E NERVOS,MA TRIMETE LA DR,SP CA AM HALUCINATII,OARE DC ,DC SP ASTA TOT EU AM GRESIT,POATE CA I AM SPUS,NU TB SA NU I RECUNOSD NIMIC,POATE AR FI FI FOST MAI BINE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *