Revelion pe plajă în Australia

Australia oferă o variată potrivită pentru petrecerea dintre ani, climatul cald și plajele întinse sunt cu siguranță o experință unică și perfectă pentru un început de an cât mai excentric. Dacă te hotărăști să experimentezi acestă călătorie ai de ales între trei plaje superbe care să transforme vizita într-o călătorie de vis.

British Admiral Beach din insula King Island este atracția ideală pentru pasionații de surf. Poate fi însă și o plăcută experiență pentru amatorii de pescuit sau pentru cei care preferă plimbările pe plajă.

Cape le Grand este o plajă în mijlocul naturii într-un peisaj de basm. Fascinația nu stă doar în vegetație, ci și în albul nisipului, aici pășești pe cel mai alb nisip din Australia.

Mettam’ s Pool situată în partea vestică a Australiei în Perth este o plajă care fascinează prin apa de o claritate susprinzătoare și prin finețea nisipului.

Indiferent de ce pasiuni ai în materie de călătorii o excursie la finele anului pe plajele Australiene te va fascina și te va îmbogăți pentru tot anul ce vine.

Noi va recomandam deci sa apelati fie la sejur Japonia, sau chiar si la sejur Mexic, ca optiuni pentru o vacanta bine meritata.

Citeste si:  Cazare Poiana Brasov - Oferte de nerefuzat

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *