5 REGULI IN A ALEGE CADOUL PERFECT PENTRU IUBIT

5 REGULI IN A ALEGE CADOUL PERFECT PENTRU IUBIT

Dacă se întâmplă să ai norocul de a avea iubitul perfect, mai devreme sau mai târziu vei dori să-i iei cadoul perfect!

 

5 REGULI IN A ALEGE CADOUL PERFECT PENTRU IUBIT

Urmați acest cvintet de sugestii și veți culege recompensele de a-i vedea ochii aprinzându-se cu bucuria unui băiat de 12 ani de Crăciun (gândiți-vă la tânărul din O poveste de Crăciun când primește pușca cu aer pe care și-a dorit-o dintotdeauna) . Prietenii perfecți (și iubitele, de asemenea) adoră cadourile și, cu puțină planificare și gândire preliminară, puteți obține exact ceea ce trebuie, chiar și ei nu știau că vor.

 

ALEGE CADOUL PERFECT PENTRU EL, NU PENTRU TINE!

S-ar putea să credeți că cadoul perfect al iubitului este ceva ce puteți împărtăși împreună, ceva care vă place amândoi. Șansele sunt că te-ai înșela. Nu este nimic în neregulă cu aceste tipuri de cadouri – de fapt, acestea ar trebui să fie oferite și adesea între voi doi. Cu toate acestea, acestea sunt lucruri care te hrănesc ca cuplu, nu ca indivizi. Cadoul perfect al iubitului trebuie să fie pentru el, fără rezerve. Asigurați-vă că, atunci când îl alegeți, oricare ar fi, este dat cu generozitatea necondiționată a unui prezent adevărat.

ALEGE CADOUL CE ARE O VALOARE PERSONALA

Amintiți-va! Acest lucru este pentru iubitul dvs. Prin urmare, trebuie să puneți ceva din voi în dar. Poate că asta înseamnă să vă folosiți mâinile pentru a găti o masă despre care a vorbit despre prepararea mamei sale (dar asigurați-vă că obțineți rețeta). Poate că este la fel de simplu ca să turnați sticla de vin pe care ați cumpărat-o pentru el sau la fel de complex ca sistemul de sunet surround pe care l-ați asamblat pentru a-l surprinde când a venit acasă, cântând mix-CD-ul pe care l-ați făcut doar pentru el. Orice ar fi, vrei să-i amintească de tine.

Citeste si:  Isi pierde interesul dupa ce impusca? (pentru ea)

ALEGE CEVA CE EL VREA, NU CEVA DE CARE ARE NEVOIE!

Cadourile sunt distractive; darurile sunt spontane; darurile sunt ceva ce el nu ar fi cumpărat pentru el însuși. Nu este momentul să-i aducem periuța de dinți electrică, sau sugestia subtilă a unei noi mese de călcat. În schimb, ia jocul pe care l-ai văzut ridicându-l, privește-l cu interes și apoi pune-l înapoi în magazinul de electronice când amândoi căutați un nou cuptor pentru prăjitor de pâine. Cheia este să găsească lucrul pe care nu l-ar cumpăra niciodată pentru el însuși – dar își dorește cu adevărat.

ALEGE CEVA CE NICI EL NU STIE CA ISI DORESTE

Adevăratele abilități de a oferi cadouri in stil NINJA vin atunci când îți iei timp să înveți suficient despre iubitul tău pentru a anticipa ceea ce își dorește înainte să știe chiar că ceea ce dorește există în primul rând. Să presupunem că iubitului tău îi plac filmele despre avioane – în special avioane cu reacție. Top Gun, chiar și Transformers, poate avea chiar și imagini cu Blue Angels pe desktop. Un cadou bun ar putea fi un joc de simulator de zbor sau poate chiar un avion controlat de telecomanda. Dar un cadou perfect ar fi mai mult pe linia unui zbor într-un avion, poate chiar cumpărându-i o lecție în cabina de pilotaj de la aeroportul local.

ALEGE CEVA DE NEINLOCUIT

Aici nu ne referim la tine! Cadoul perfect este unic; chiar dacă este ceva cumpărat de la magazin, cum ar fi sistemul de sunet surround menționat mai sus, faptul că a fost pus la punct de dvs., redând muzica pe care ați ales-o pentru el, face ca orice alt sistem stereo pentru tot restul vieții sale să fie palid în comparație . Chiar dacă a devenit pilot comercial, primul moment din cabină din cauza ta înseamnă că va fi întotdeauna special. Asta nu înseamnă că nu există multe cadouri pe care să le poți face mai târziu; fiecare dintre ele pot fi și ele perfecte.

Citeste si:  Semne ca EA te place

About author View all posts

Relu Relu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *