Cateva mituri despre femei

nice smile

Crezi deja ca stii deja ce vor femeile,dar esti sigur ca nu e defapt unul din miturile uzuale pe care le-ai auzit de la ceilalti?

Afla acum cateva mituri despre ce vrea defapt o femeie de la un partener sau intr-o relatie,dar si lucruri care le vor starni interesul.

Mitul 1:Femeile vor sa vorbeasca

Este dovedit stiintific ca femeilor le plac sa vorbeasca–mult.Depfat,statisticile arata ca o femeie foloseste pe zi minim 20,000 de cuvinte,in comparatie cu cele 7,000 de cuvinte ale unui barbat.
Ai putea crede ca vorbesc numai chestii neinteresante ore in sir,dar defapt,tot ce trebuie sa faci este ca ele sa se simta ascultate.Vezi,este mult mai important ca sa o asculti vorbind decat sa-i faci remarci pe care ea nu vrea sa le auda.
Asa ca,deschide-ti urechile si lasa-i ei microfonul invizibil

Mitul 2:Femeile si macho men-ul

Cand esti cu femaia ta in club si un tip oarecare se da la ea,ai putea crede ca ea isi doreste sa sa te ridici si sa-l dai pe ala cu capul de pamant pana ce esti dat afara de cei de la securitate.Oricum,asta doar te face sa pari posesiv si ca nu te poti controla si o va face pe ea sa se simta intotdeauna stanjenita cand va iesi cu tine.

Mitul 3:O femeie vrea sa auda ce simti pentru ea

Multe femei zic ca isi doresc un barbat care sa fie deschis fata de ele.E bine si asa,dar nu te lasa dus de val spunandu-i ce simti la orice femeie pe care ai vrea sa o cuceresti.Cand femeile spun ca vor barbati care sa-si exprime sentimentele,ce vor sa zica defapt e ca vor un barbat care sa-si exprime gandurile si opiniile de fata cu ele.Asta o va face pe ea sa se simta mai inclusa in lumea ta si o ajuta pe ea sa te cunoasca mai bine.

Citeste si:  Cum sa cuceresti o femeie la noapte

Mitul 4:Femeia vrea sa fie centrul vietii tale

Acum atingem un subiect mai delicat.Stii cum e:Incepi sa te intalnesti cu o fata si minutul urmator ea vrea deja sa te vada tot timpul,incercand sa-ti controleze tot timpul liber si vrea sa fie personajul principal in viata ta.
Sincer ,o femeie adevarata,fidela, nu vrea sa fie centrul vietii tale.
Ele sunt atrase de barbati care au deja o viata completa.Asta include prieteni,pasiuni si interese.Daca iti desfasori viata doar in jurul ei,poate deveni plictisitor si poti parea apoi unul care e disperat sau nu are o viata.Deci,desigur,continua sa-i dai un rol important in viata ta,dar nu o lasa pe ea sa fie singurul personaj care joaca.O va face sa se simta plictisita sub lumina reflectoarelor.

Mitul 5:Femia vrea sa stie ca ai multe prietene

Sa fii cu prea multe femei in timpul unei relatii poate fi daunator,dar femeia nu este deranjata daca ai multe prietene.Mai degraba ei ii place fiindca asta ii arata esti stapan pe picioarele tale si ca stii cum sa intelegi o femeie.Nu numai ca ii arati ca ai experienta in a fi alaturi de o femeie in perioade mai grele sau despartiri,dar daca prietenele tale te plac asta inseamna ca stii sa vorbesti cu o femeie.Asta e important daca iti doresti sa ai o relatie cu una,stii tu.

Mitul 6:Femeia vrea sa fie tratata la egal

Daca incepi sa tratezi femeia de parca poate sa-si repare singura chiuveta de la bucatarie sau sa-si cumpere singura flori,atunci ai probleme.Vezi,chiar daca ea stie sa aiba singura grija de ea asta nu inseamna ca trebuie sa lasi chestiile de gentleman la oparte.Si da,asta este adevarat chiar daca femeia ta incearca sa dea dovada de stabilitate si putere.

Citeste si:  Relaţiiile în cadrul grupului de prieteni

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

4 CommentsLeave a comment

  • cum sa ii placa femeii ca ai multe prietene? esti gay? pai atunci imi pastrez si eu prietenii barbati si chiar imi mai fac in plus… sa vedem daca ii va placea cand ma vor suna si ma va binedispunde apelul lor.

    • Sunt baieti care nu au multe prietene femei si nu sunt gay.Spre exemplu cei care sunt foarte ocupati.

  • Acum depinde si din a cui privinta vezi lucrurile. Cred ca o femeie te poate citi din cateva gesturi pe care le faci cu sau fara voia ta. Si daca esti in stare sa-ti pastrezi destul calm, sarm si stapanire de sine, intrunesti toate conditiile pe care si le-ar dori o femeie…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *