Tipuri de saruturi

M-am gandittipuri de sarutari la cateva tipuri de sarutari pe care le-am simtit pe propria piele si pe care doresc sa le impartasesc cu voi.

Avand in vedere casunt in inspiratie…trag aer plin de idei si scot pe nari, gura si pori nebunii de genu “sarutari din priviri”!!!

Sarutari din priviri, un sarut gafait, atata timp cat vrei sa il simti, cum il simt eu!

Sarut nebunatic: ca si cum ar fii buzele pline pana la refuz de un infinit de ace minuscule, ca si firicelele unui muschi de copac, iar ele la atingere se agata atat de tare, incat nu se mai pot desparti niciodata! Nici nu vreau…atat de mult il simt si il doresc! sarutul!

Sarut simpatic: ca si cum as avea din nou 15 ani si imi incerc sarutul intre degete:))visez la el si imi promit ca atunci cand o sa il am, nu mai ma opresc:x:))…oppsss…visez cu adevarat…am 23 de ani, si te sarut pe tine!

Sarut spectaculos: ma impiedic, tresar si ma indrept in directia opusa, simt macar ca aici e pericolul, aici e testul de dat! Is orb in procent de 70% si inima imi bate prin toate colturile, procentul urca 80%, imi tremura mainile, pieptul, spatele, ma pierd 99%, ma inec…ce!? Nu se poate!? E umed, simt, nu am aer, ce se intampla!? 100% sarut…

Sarut incitant: ca si cum luptatorul meu, omuletu’ meu, e gata antrenat, zi de zi isi lucra muschi, tovarasi lui toti o familie, care de care mai expresiv, expresivi in unitate, atat fizic cat si psihic! Luptatorul meu este el insusi un muschi, cel mai muschi, intra in ring cu adversar pe masura!? Vom vedea! Concentrat, transpirat, gafaie de nerabdare si da prima lovitura…bumm…manusa loveste atinge doboara dar totul e viceversa…inima e luptatorul, iar manusile sunt buzele…sarut din nou!

Citeste si:  Iubire de toamna

Sarut cu pasiune din dragoste: ca si cum 4 buze ar fii ca petalele unor flori, cele mai superbe flori! Iar atingandu-se creaza cel mai cuceritor polen pentru orice albinutza, incat mierea produsa ar fii elixir de fericire! Dar buzele urla, striga, se cearta atat de urat:(( atat de tare incat petalele ofilesc:(( e trist! Totul depinde de ochisori, hai sa ii facem mari…privindui iti dai seama ca trebe sa unesti privire, inima, minte cu un sarut!

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *