Compunere libera

Alcatuiesc o compunere liberacompunere libera din rafturile unor carti patate cu praf. Incuiat intr-o carte, ma regasesc libertin si liber de a scrie orice rand, orice cuvant …

Ma simt precum as fi incuiat intr-o carte ale caror randuri le-am ispravit in trecut, iar fiecare gand emanat il recitesc de-a lungul cartii.

O foaie vioi  colorata intre alb si negru si un creion putin ruginit la margini imi alcatuiesc bataile inimii.

In rolul principal de narator si povestitor, caut sa inteleg lumea mai bine punand cap la cap faptele ispasite si intelegand gresesile avute pentru a le concretiza mai bine si a le evita.

De multe ori, ciorna in care acel cineva imi scrie povestea devine arida si greu de scris sau de citit, posibil ca cineva de acolo de sus sa se fi gandit la mine si sa mai fi varsat o lacrima pe coala de hartie cu randuri goale si imprastiate.

Alteori, ma aflu singur in lumea mea de pasarele fara ca cineva sa-mi deseneze cerul sau sa-mi culeaga vise si sa mi le asterne intr-un vas de amitiri.

Ma asez intr-un pat scartaietor si trag cortina pentru a lasa loc si altor povesti ce vor sa fie citite.

Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa

 

Citeste si:  La miezul noptii

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *