Cum sa devi un elev mai bun

Cum sa devi un elev mai bun

 

Mai mult decât orice, profesorii vor să vadă creșterea și îmbunătățirea de la elevii lor. Ei înțeleg că clasa lor este plină de cursanți cu multe niveluri diferite de abilități și doresc doar ca fiecare elev să devină versiuni mai bune ale lor. Sarcina unui profesor este să diferențieze instrucțiunile pentru a oferi fiecărui elev o educație care să răspundă nevoilor individuale – aceasta este o provocare, dar profesorii eficienți o fac să se întâmple.

Deși predarea extrem de eficientă este importantă, nu este responsabilitatea exclusivă a profesorului să se asigure că elevii se comportă bine. La urma urmei, profesorii nu pot controla în cele din urmă cât efort depun elevii. Profesorii sunt acolo pentru a ghida, nu pentru a forța.

Elevii trebuie să vină pregătiți să absoarbă cunoștințele și să încerce din răsputeri să aplice ceea ce învață în viața lor. Fiecare elev experimentează școala diferit, dar fiecare dintre ei se poate îmbunătăți și poate deveni un elev mai bun dacă încearcă. A deveni un student remarcabil vă poate face să aveți mult mai mult succes în fiecare domeniu al școlii, de la relațiile cu profesorii până la academicieni.

Încercați aceste strategii pentru a deveni un student remarcabil dacă există loc de îmbunătățire în viața voastră.

 

 • Întreabă oricand este nevoie

Acest lucru nu se poate simplifica. Dacă nu înțelegeți ceva, cereți profesorului ajutorul – de aceea sunt acolo. Nu vă fie niciodată frică sau jenat să puneți o întrebare, așa învățați. Sansele sunt ca alti elevi sa aiba aceeasi intrebare.

 

 • Fii pozitiv

Profesorii adoră să lucreze cu studenți plăcuți și pozitivi. A avea o atitudine pozitivă va avea un impact direct asupra învățării. Deși vor exista întotdeauna zile proaste și subiecte care nu vă plac, este important să lăsați pozitivitatea să pătrundă în tot ceea ce faceți. Acest lucru va face școala mai plăcută pentru dvs. și veți găsi succesul mai ușor de obținut.

Citeste si:  Probleme cu prezervativul?

 

 • Urmați instrucțiunile

Urmarea instrucțiunilor și instrucțiunilor este un aspect esențial al unui elev bun – a nu face acest lucru duce la greșeli și note slabe. Ascultați întotdeauna cu atenție și luați notițe amănunțite atunci când un profesor dă instrucțiuni și explică ceva, în special material nou. Citiți instrucțiunile scrise de cel puțin două ori și cereți clarificări dacă tot nu le obțineți.

 

 • Lucreaza-ti temele la timp

Fiecare sarcină ar trebui să fie finalizată pe cât posibil și predată profesorului la timp. Există două rezultate negative atunci când munca nu este finalizată: pierdeți oportunități importante de învățare și nota generală este redusă. Pentru a evita lacunele de învățare și scorurile slabe, faceți-vă temele indiferent de ce. Poate că nu este distractiv, dar este o parte esențială a școlii și a învățării pe care elevii excelenți nu o ignoră.

 

 • Faceți mai mult decât este necesar

Cei mai buni studenți merg dincolo și dincolo, făcând adesea mai mult decât minimul. În cazul în care profesorul atribuie 20 de probleme, ei fac 25. Ei caută oportunități de învățare și sunt încântați să învețe. Încercați să faceți cercetări suplimentare despre ideile care vă intrigă, să vă găsiți propriile modalități de a practica și să cereți profesorului oportunități suplimentare de creditare pentru a deveni un elev mai bun.

 

 • Stabiliți o rutină

O rutină structurată după școală vă poate ajuta să vă mențineți concentrarea academică acasă. Rutina dvs. ar trebui să includă un timp și un loc desemnați pentru temele și studiile pe care vă puteți baza pe fiecare zi. Scopul este de a reduce la minimum distragerea atenției și de a vă angaja să acordați prioritate finalizării sarcinilor față de alte activități. O rutină pentru pregătirea școlii în fiecare dimineață poate fi, de asemenea, benefică.

Citeste si:  Cateva idei despre cum sa ai succes cu femeile

 

 • Obiective stabilite

Ar trebui să vă stabiliți întotdeauna obiective academice care se aplică atât învățării pe termen scurt, cât și pe termen lung. Indiferent dacă unul dintre obiectivele dvs. este să participați la facultate cândva sau doriți doar să obțineți o notă bună la un test viitor, este important să vă autodirecționați realizările. Obiectivele vă vor ajuta să vă mențineți concentrarea pe tot parcursul educației, astfel încât să vă amintiți întotdeauna spre ce lucrați.

 

 • Mențineți concentrarea

Elevii buni știu cum să se concentreze în fața distragerilor. Știu că sunt responsabili pentru propria lor învățare și nu lasă alte persoane sau situații să împiedice acest lucru. Aceștia fac din mediul academic o prioritate și își păstrează obiectivele asupra obiectivelor educaționale pe termen lung.

 

 • Rămâi organizat

Nivelul dvs. de organizare vă influențează în mod direct nivelul de succes în școală. Încercați să păstrați dulapul și rucsacul curat și ordonat, precum și să înregistrați toate sarcinile și termenele importante într-un planificator sau caiet. Veți descoperi că școala devine mai ușor de gestionat atunci când puteți găsi și urmări lucrurile.

 

 • Citeste Citeste citeste

Elevii buni sunt adesea viermi de carte. Cititul este fundamentul învățării, la urma urmei. Cititorii puternici caută întotdeauna oportunități de a-și spori fluența și înțelegerea alegând cărți care să fie distractive și provocatoare. Stabiliți-vă obiective și verificați-vă înțelegerea în timp ce citiți pentru a vă îmbunătăți instantaneu abilitățile de citire.

 

 • Studiază greu și studiază des

Dezvoltarea unor abilități solide de studiu este o modalitate excelentă de a fi cel mai bun student pe care îl poți fi. Învățarea nu începe și nu se termină cu delicatese

About author View all posts

Relu Relu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *