La Multi Ani Gheorghe, George, Gheorghita, Georgeta

La Multi Ani23 Aprilie, sarbatoarea SF.Gheorghe peste 900.000 de romani isi sarbatoresc onomastica. Daca te numeri printre ei iti urez un sincer si calduros LA MULTI ANI !!!

O scurta istorioara despre Sfantul Mare Mucenic Gheorghe. Este unul dintre cei mai cunoscuti sfinti ai crestinismului.
El este sarbatorit atat de Biserica Ordodoxa, cat si de cea Romano-Catolica. Imaginea SA este asociata cu vitejia si credinta pana la sacrificiul suprem.

http://Bestbettafish.com/

Sfantul Gheorghe a trait in vremea imparatului Diocletian. La vremea aceea, imparatul a pornit un razboi impotriva crestinilor promitand daruri celor ce isi intorc fata de la Christos.

Sf. Gheorghe s-a opus tuturor batjocurilor si incercariilor de ai face rau, nemaiavand ce sa faca, imparatul a dat ordin sa i se taie capul, aceasta sarvasindu-se in data de 23 aprilie.

Chiar si dupa moartea sa Sfantul Gheorghe a continuat a face minuni, ajutand o femeie sa duca un stalp peste mare pentru constructia unei Biserici. etc.

Intr-o manastire din judetul Timis se afla fragmente din moastele capului Sfantului Gheorghe, manastire numita … cum altfel, decat Sf.Gheorghe.

jfdghjhthit45
zp8497586rq
Citeste si:  VestimentaĊ£ia ca indicator al statutului social

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

3 CommentsLeave a comment