Cum sa iti construiesti rutina de dimineata

Cum sa iti construiesti rutina de dimineata

Cum să construiești rutina de dimineață: o dimineață minunată poate duce la productivitate. Da, este un fapt științific, faptul că un început uluitor al zilei poate deveni cel mai mare motiv pentru motivație și productivitate. O rutină de dimineață excelentă vă poate face întreaga zi productivă, fericită, motivată și entuziastă. Acum cum să construiți rutina de dimineață; Primul lucru pe care ar trebui să-l țineți cont este că Opriți-vă etichetarea. Am auzit mulți oameni spunând că „NU SUNT O PERSOANĂ DE DIMINEȚĂ SAU O PERSOANĂ DE NOAPTE”.

Uită-te că poți avea modele și moduri diferite de a-ți începe ziua, dar acel model și modurile nu înseamnă că nu ești o persoană de dimineață. Trebuie doar să urmezi rutina în fiecare zi. Pentru că orice faceți în mod regulat devine obișnuința și obișnuința voastră decide viitorul vostru. Un obicei bun, o rutină bună de dimineață vă poate face o persoană sănătoasă de succes.

Vrei să fii o persoană care sare din pat cu mult entuziasm și motivație? Apoi, primul lucru pe care trebuie să-l eliminați este „SCUZE”. Nu mai da scuze. Există mulți care doresc să creeze o rutină productivă dimineața devreme, mulți oameni o doresc, dar foarte puțini oameni sunt capabili să o facă, dacă nu doriți să intrați sub acele multe persoane care doresc doar și când vine momentul pentru o execuția efectivă se întorc. Prin urmare, dacă doriți cu adevărat să vă faceți dimineața fericită și productivă, nu mai oferiți scuze precum:

  • M-am culcat târziu noaptea trecută. Prin urmare, nu reușiți să vă ridicați la timp
  • Am avut intențiile depline de a mă ridica dimineața devreme, dar Dumnezeu știe ce se întâmplă
  • Oricât de mult aș încerca, dar nu reușesc mereu să mă ridic, poate nu sunt persoana de dimineață
  • Nu sunt atât de bun cu disciplina și nu am atâta putere de voință etc.
Citeste si:  Orasul Bari

La început, nu mai oferi scuze și da să te trezești dimineața devreme și să urmezi rutina zilnic necesită multă putere de voință și disciplină, dar asta nu înseamnă că nu o ai. Trebuie să te crezi și trebuie să fii angajat.

 

Puține moduri de a construi o rutină de dimineață:

1) Ridică-te devreme

Pentru a te trezi devreme; trebuie să dormi devreme și să dormi devreme trebuie să oprești telefonul și nu trebuie să-l folosești când ești în pat. În loc să răsfoiți, ar trebui să citiți câteva cărți relaxante și după ce ați citit ar trebui să mergeți imediat la culcare. Există și o rutină nocturnă pe care trebuie să o urmezi. Pentru că acea rutină te va ajuta foarte mult în urmărirea ritualurilor tale de dimineață

2) Urmați-vă rutina de bază

După ce ai sărit din patul tău „slavă Domnului” pentru că a dat o altă zi, această atitudine te va motiva, că ai o altă zi să faci o mulțime de lucruri după ce ți-ai numărat binecuvântarea, urmează rutina de bază cum ar fi:

Periați-vă dinții timp de 2 sau 3 minute

-Beti două pahare de apă (nu beți apă rece)

Apoi, du-te la baie, etc Odată ce ai terminat toată rutina de bază. Apoi începeți să faceți meditație cel puțin câteva minute. Acum fiecare persoană poate funcționa diferit, fiecare individ poate avea ritm diferit, preferințe diferite și stiluri de productivitate diferite. Deci, decideți-vă singuri, ce ați dori să faceți, de exemplu, ies la un exercițiu și apoi vin acasă și meditez. Așa că alege-ți stilul productiv.

Citeste si:  Cum sa adormi mai rapid

3) Citește

Aici nu vă spun să vă ridicați telefonul mobil și să începeți să citiți câteva informații inutile pe care le oferă multe pagini, să vă umpleți mintea cu pozitivitate, să citiți gânduri pozitive, să obțineți cunoștințe sau să citiți simplu orice carte de auto-ajutor. Cel mai important, chiar și în telefoanele dvs. mobile, conectați-vă la acele pagini care vă motivează și vă încurajează să vă începeți ziua cu ceva bun. Nu răsfoiți lucruri care răspândesc doar negativitatea. Evitați toate tipurile negative de lucruri, deoarece acel lucru vă poate strica buna dispoziție.

4) Executați

Executați-vă exemplul de planificare: aseară trebuie să fiți planificat că ar trebui să vă finalizați misiunea, să începeți executarea. Nu vă pierdeți timpul gândindu-vă, pentru că ați făcut o parte din gândire pe care ați făcut-o azi-noapte înainte de a dormi. Dimineața devreme este vorba despre execuție, așa că începeți să vă faceți treaba conform priorității dvs.

5) Urmați-l din nou

Ziua ta a fost productivă și este timpul să te bagi din nou în pat. Acum planificați-vă ziua următoare și citiți câteva lucruri relaxante, setați o alarmă și mergeți la culcare, astfel încât să vă puteți începe dimineața următoare cu același entuziasm și energie.

About author View all posts

Relu Relu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *