Dependenta de calculator face victime

FacebookDependenţa de calculator şi internet nu numai că-i face pe oameni să uite de vieţile lor, dar uneori provoacă şi drame incredibile. O tânără din Jacksonville, SUA, care-şi petrecea zilele jucând Farmville pe Facebook, şi-a ucis copilul pentru că o deranja de la joc.

farmville joc facebookO tânără de 22 de ani din oraşul american Jacksonville, Alexandra Tobias, a şocat recent o lume

întreagă. Deşi mamă a unui copil de doar trei luni, femeii nu-i păsa de bebeluş şi-şi petrecea zilele pe internet, jucându-se pe diverse reţele de socializare.

Într-o zi, deranjată că micuţul a început să plângă tocmai când ea începuse să-şi culeagă roadele de la ferma virtuală din jocul Farmville, pe reţeaua de socializare Facebook, femeia l-a luat pe băieţel şi l-a zguduit atât de tare, încât i-a rupt gâtul acestuia. Alexandra Tobias a declarat anchetatorilor că l-a zgâlţâit de câteva ori pe cel mic, în speranţa că acesta se va opri din plâns şi se va linişti. Criminala, căreia familia îi reproşase de mai multe ori că îşi neglijează copilul din cauza jocurilor pe internet, riscă acum închisoare între 25 şi 50 de ani, deşi procurorii îi doreau pedeapsa cu moartea.

I-a jefuit casa din «Pet Society»

petsociety farmville facebookPaola Letizia (44 de ani) din Palermo, angajată a Registrului Auto din Italia, a înaintat, recent, o plângere poliţiei din localitate pentru că i-au dispărut atât mobilierul, cât şi obiectele de decor din jocul “Pet Society”. Acesta rulează pe platforma socială Facebook, foarte populară în Italia. Procurorul a cerut arhivarea cazului, dar avocaţii femeii s-au opus. Astfel, judecătorul desemnat pentru ancheta preliminară a decis continuarea cercetărilor, pe motiv de intruziune în viaţa privată.

Citeste si:  Download Skype Free descarca vezi Instructiuni - Gratis

Cere 5.000 € pe o fermă virtuală

Un tânăr de 28 de ani din Buzău a găsit o metodă ingenioasă să facă rost de bani. Ionuţ s-a gândit să-şi vândă ferma de pe Facebook. Cu alte cuvinte, gamerul înrăit ar vrea să scoată profit de pe truda zecilor de ore pe care le-a petrecut online, îngrijindu-şi ferma. Aceasta s-a dezvoltat încetul cu încetul, iar jocul s-a transformat într-o posibilă afacere. Astfel a ajuns Ionuţ să ceară 5.000 de euro pentru o fermă virtuală pe site-ul okazii.

Sursa: libertatea

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *