Job pentru tanarul student

job de studentCe facem atunci cand ajungem studenti, ajungem la facultate si realizam ca nimic nu s-a schimbat? – totul costa inca, si nu numai ca orice serviciu trebuie platit, cumva se face ca totul costa chiar mai mult decat inainte. Ce ar trebui sa faca proaspatul student roman cat sa supravetuiasca in aceasta jungla pe care noi o numim respectuos – societate? Job sau ar trebui sa ne straduim mai mult cat sa invatam la facultate si sa ajungem undeva.. departe?

Avem deci doua variante: job sau examene? Haideti sa vedem care este mai buna.

  • Job-ul, plata si noptile pierdute:

Desigur, fiecare dintre noi ar putea sa recurga la prima varianta si sa lucreze. Ce variante avem in aceasta situatie: munca pe bani putin la unul din localurile.. locale, curier, organizator de evenimente (caz special), impartit de pliante in mall, servit de produse lactate in supermarket, ajutor de bucatar la restaurant.

De ce nu am lucra daca piata pentru joburi mici.. dar interesante, ne asteapta? Cu cat mergem mai multi, cu atat se vor elibera locuri mai multe si mai bine platite la firmele mari, unde vor merge colegii nostri studiosi.

  • Studiat, bursa si nopti pierdute:

Desigur, am putea cu totii sa ne apucam de studiat, sa luam note mari la examene si sa primim in cele din urma si o bursa cu numele nostru pe ea. Cu siguranta ca nu am avea deloc experienta intr-un loc de munca cat sa vedem ce inseamna sa depinzi de altii ori sa te apleci in fata sefului, dar am avea o diploma argintie si poze intr-o roba de culoare inchisa.

Citeste si:  Doi politisti danseaza brakedance

Dar ce s-ar intampla daca toti am invata si am lua note mari – competitie imensa la firmele mari. Ironic, nu?

Voi ce parere aveti? Care este cea mai buna varianta: sa gasim un job unde sa fim platiti putin dar sa castigam experienta, sau sa invatam pe rupte si sa ne batem pentru locurile bine platite?

Recomandare: Aveti nevoie de un payroll software? www.hrp.ro ofera varianta optima. Verificati acum ce solutii va pot pune la dispozitie.

Avem pentru voi si o alta recomandare, caz in care va ganditi sa va renovati casa. Daca aveti in plan sa refaceti bucatarie, atunci ar trebui sa va ganditi si la o masa bucatarie.

jfdghjhthit45
zp8497586rq

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

1 CommentLeave a comment

  • Un job perfect pentru un student mi se pare content writing-ul. E clar faptul ca trebuie sa ai anumite calitati, insa e ceva util, destul de facil si care te renumereaza destul de consistent.