Rezonanta Schumann

Rezonanta Schumann

 

TIMPUL… este a patra dimensiune a universului in care traim! Este o dimensiune esentiala a vietii noastre, ne constrange si ne invinge… ne luptam cu el, sau il lasam sa treaca… il folosim sau il risipim… azi il avem, maine poate se termina, si asta ne sperie teribil pentru ca nu suntem convinsi ca vom primi altul, si asta nu-i de-ajuns, anii, zilele, orele, par ca sunt din ce in ce mai mici sau trec din ce in ce mai repede si nu putem face nimic, nimic, nimic…

Ce se intampla? Timpul se comprima sau traim noi in mod accelerat?

Rezonanta SCHUMANN

Rezonanta SCHUMANN

Un alt elemen esential al vietii este… AERUL!

Ce legatura este intre timp si aer?  Ei bine, aerul vibreaza in timp… si in timp ce fulgerele si trasnetele lumineaza cerul, aerul vibreaza in cutia de rezonanta care este atmosfera – intre suprafata Pamantului si suprafata inferioara a ionosferei. In orice clipa sunt peste 2000 de furtuni pe Pamant si ele produc peste 50 de fulgere/trasnete pe secunda! Aceste vibratii – unde electromagnetice – din atmosfera, formeaza Rezonanta Schumann, dupa numele fizicianului german care calculat si masurat efectiv aceasta frecventa, desi primul care a enuntat existenta acestui fenomen a fost renumitul savant cu origini romanesti Nikola Tesla.

 

 

Rezonanta Schumann

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Rezonanța Schumann (RS) este un set de vârfuri de spectru în frecvența extrem de redusă a spectrului de câmp electromagnetic a Pământului(CEP). Rezonanțele Schumann sunt rezonanțele electromagentice globale, exercitate de descărcărilefulgerelor în cavitatea formată de suprafața Pământului și ionosferă.

Acest fenomen global este numit dupa fizicianul Winfried Otto Schumann, care a prezis-o matematic în 1952. Rezonanța Schumann apare datorită faptului că spațiul dintre suprafața Pământului și ionosferă acționează ca un spațiu închis.

 

Citeste si:  10 lucruri pe care ar trebuii sa le facem pentru a salva Planeta

Frecventa undelor electromagnetice ale atmosferei Pamantului este de 7,83 Hz. – este la limita inferioara a gamei de frecvente ELF (Extremely Low Frequency) – si depinde, normal, de dimensiunile “cutiei de rezonanta”, adica a atmosferei, respectiv de dimensiunile Pamantului. De aici, unii “pseudosavanti” au concluzionat ca aceasta este “frecventa Pamantului”, “bataia de inima” a Pamantului, confundand (!) Pamantul cu atmosfera lui!

Continuarea a fost ca Rezonanta Schumann a inceput, din 1980, sa creasca rapid ajungand in zilele noastre la valoarea de 12 Hz. si, in consecinta, timpul s-a comprimat de la 24 la 16 ore/zi. Judecand mai departe, dupa acesta logica, in momentul cand frecventa de rezonanta Schumann va creste foarte mult, timpul va tinde spre zero, adica va disparea! De aici, variantele difera. Unii zic ca se vor inversa polii Pamantului si ca Soarele va rasari de la Vest si va apune la Est, altii ca planeta va trece intr-a patra dimensiune, sau ca va trece intr-un Univers paralel ori chiar ca acest fenomen este Apocalipsa prevestita in Biblie si ca vor fi trei zile de intuneric!

Apoi, cresterea frecventei de vibratie a planetei noastre determina si ridicarea frecventei locuitorilor sai, ceea ce duce, indubitabil, la efecte asupra organismelor si totodata asupra constiintei… si cine stie si ce alte consecinte, inca nedescoperite, mai poate avea…

 

Dar, explicatia nu poate fi mai simpla ? Nu cumva PERCEPTIA noastra este alta, pentru ca acum 30-40 de ani aveam atat de putine informatii de “procesat” si timpul era luuung… iar acum nu ne ajunge nici macar sa citim/vizualizam/audiem stirile pentru ca suntem ocupati sa facem bani – “timpul inseamna bani” – si este foarte scurt comparativ cu citi bani vrem noi sa avem?

Citeste si:  8 AVANTAJE PENTRU CARE AR TREBUII SA ASCULTI MUZICA

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *